Genç Başkan Yol Mücadelesinde İlk Adımı Attı...

İsmailbeyli Köyü Derneği Başkanı Oğuzhan Kılıçarslan, yol için vermiş olduğu emeklerinin karşılığını almaya başladı. Mahallesine yol yapımı için aylardır verdiği mücadele sonrasında ilk adımı atarak, yol için etüdü geitrdi. Geçen hafta Perşembe günü, İsmailbeyli Köyü, Eseli Mahallesine yol için etüd geldi. Yapılan çalışmada yol, mahalleye giden kullanılmakta olan patika yolu takip edecek. Kök değirmeninden, Çağlayanın bir kısmına kadar gidip Hallo köyü mevkiinden yukarı evlere geri dönüyor.

Yol için Etüdün gelmesinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu’nun büyük payı olduğunu ifade eden İsmailbeyli Köyü Dernek Başkanı Oğuzhan Kılıçarslan, “yardımlarından dolayı Sn. Melikoğluna çok teşekkür ederim. Uzun uğraşlar sonunda yol için ilk adımı attık. İnşallah en kısa zamanda da yol yapımı tamamlanır, mahalle sakinleri rahat eder” dedi.

Başkan Kılıçarslan, yol için kato getirmeye çalıştığını anımsatarak, “şu an yol masrafını mahalleli karşılayacak, mahalleye yakın bahçesi olan diğer köylülerden ve yol için hayır ve sevap yapmak için katkı sağlamak isteyenlerden de katkı kabul edilecek” dedi..
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 843  )
[ Ekleyen  (Göreleses.com - Haber Merkezi) | 08.09.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !