Genel Toplantı Yapıldı...

İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu ile dernek üyeleri, Köy Muhtarı Yüksel Polatoğlu , Eski Köy Muhtarı M.Remzi Karademir ile köylülerin katıldığı dernek ve köy toplantısı 20 Aralık Pazar günü saat 14.00 – 18.00 arasında Ümraniye İmamoğlu Pide Salonu’nda gerçekleşti. Köylülerimizin katılımı ve eski ve yeni köy muhtarlarımızın teşrifleri ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımız olumlu bir havada geçmiş olup katılımcıların medeni bir şekilde soruları , fikirleri ve eleştirileri gündeme taşınmıştır.

Konulara derneğimiz adına başkanımız Oğuzhan Kılıçarslan ve Muhtarımız Yüksel Polatoğlu ellerinden geldiğince bilgileri dahilinde muhatap olmuşlardır .

Netice olarak derneğimizin köyümüz için önemi ve muhtarımız ile derneğimiz arasında olması gereken birlikteliğin önemi vurgulanmış olup , aidatlar konusunda da yapıcı adımlar atılmasına karar verilmiştir .

Bu çerçevede , köyümüzün önde gelen büyükleri , ağabeyleri kendi yakın çevrelerine derneğimizin köyümüz için taşıdığı önemi anlatacak , derneğimize küsmüş yada şimdiye kadar adımını atmamış kardeşlerimizi dernek bünyesi altında toplamak için ellerinden geleni yapacaklarını , aidat toplama konusunda kendi çevrelerine bu aidatların toplanma amacını ve önemini anlatacaklarını vurgulamışlardır.

Ayrıca , derneğimiz adına köyümüzde yaşayan akrabalarımızdan da üyelik aidatı toplanması kararlaştırılmıştır ve köyümüzde bu faaliyetin yürütülmesi çerçevesinde eski muhtarımız Mustafa Remzi Karademir elinden geleni yapacağını bildirmiştir.

Bilinmektedir ki dernekler kanununa göre aidat vermeyen üyelerin belli dönem sonunda dernekten çıkartılması ve İç İşleri Bakanlığına bağlı Dernekler Genel Müdürlüğüne bildirilmesi gerekmektedir. Bu disiplin kurallarımız sebebiyle 15 Ocak tarihine kadar isimlerini açıkladığımız üyelerimiz aidatlarını ödemediği takdirde çıkarılmak zorunda kalınacaktır.

Bu nedenle borcu olan köylülerimizin 15 Ocaka kadar aidatlarını dernek merkezimizden kredi kartı yada nakit olarak , mahalle temsilcileri aracılığı ile, sitemizde yer alan banka hesap bilgilerimiz ile yada en yakınında bulunan dernek temsilcisi ile ulaştırması gerekmektedir.

Sistemimize kayıtlı cep telefonlarınıza da bununla ilgili mesaj atılacaktır . Mesaj ulaşmayan köylülerimiz tarafımıza ulaşıp bilgilerini güncelleyebilirler.

Toplanan aidatlara göre yeni bir yer tutulması , lokalin tekrar İsmailbeyli Köyü’ne yakışır bir şekilde hizmete açılması gündeme gelmiş ve olumlu karşılanmıştır .

Tüm köylülerimizin yapıcı fikir ve eleştirilerine her zaman muhtarımız ve derneğimiz olarak açık bulunacağımızı bildirir , bizlere , köyünüze sahip çıkmanızı bir borç bilerek bu yönde adımlar atmanızı beklemekteyiz..

Saygılarımızla ,

İSMAİLBEYLİ KÖYÜ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU








GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 851  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 22.12.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !