İsmailbeyli Köyü Derneği'nden Yine Bir İlk...

İsmailbeyli Köyü Derneği'nin genç yönetimi daha önce hiç yapılmayan dernek faaliyetlerini bir bir sıralamaya devam ederek , dernekçiliği yeni bir boyuta taşıdı. Genç yönetim her kesime iyi niyetle yaklaşmasına rağmen köylüleri ne yazık ki onlara destek vermedi. Derneğin genç yönetimi görev sürelerini dolmasına 6 aylık bir zaman kalmasına rağmen çalışmalarına düşük katılıma rağmen devam ediyor.

İsmailbeyli Köyü Derneği'nin Bilgisayar - İngilizce kurslarından sonraki adımı Gitar - Klavye kursu oldu. Köy gençlerinden oluşan Lemurya grubunun elektro gitarcısı Rıdvan Kılıçarslan her Çarşamba günü tekrarlanacak olan kurs çalışmalarının ilkinde gitar ile ilgili bilgiler ve nota kavramlarını anlattı. Gitarlar üzerinde akor denemeleri yapan kursiyerler daha sonrasında dernekte bir resital dinledi.

Önümüzdeki hafta yine Çarşamba günü dernek merkezinde buluşacak olan kurs ekibi ile yönetimin bu haftaki programında klavye - gitar resitali ile eğitimi bulunuyor.

İsmailbeyli Köyü Derneği Yön.Kur.Bşk.'nı Oğuzhan Kılıçarslan, kursların Çarşamba günleri akşam 20.00 - 21.30 saatleri arasında yapılarak bir süre daha devam edeceğini belirterek kursun açılmasında öncülük eden Dernek Muhassibi Kemal Kılıçarslan'a ve Eğitim konusunda kendisini kırmayan kardeşi Rıdvan Kılıçarslan'a teşekkürlerini sundu.




GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 871  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 09.10.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !