Seçim Yaklaşıyor, Projeler Açıklanıyor...

Görele’de 30 Mart yerel seçimleri için kamuoyunun odaklandığı isimler Belediye Başkanı adayları iken, öte yandan köyümüz için muhtar adaylarındaki heyecan da Başkan adaylarından geride kalmıyor. Köyümüz de bildiğiniz gibi iki muhtar adayı var, Vahit Türkyılmaz ve Öner Serdal Yenitürk, her ikisi de tanıtımları için çalışmalarını sürdürüyorlar. Seçimler yaklaştıkça adaylar da projelerini açıklamaya başlıyor. Bizlere yapılan açıklamalar oldukça sizlerle paylaşıyor olacağız.

Adaylar dan Öner Serdal Yenitürk, gazetemiz haber servisine hizmet projeleri için yazılı bir açıklama gönderdi.



Yapılan açıklamada; kendisi ve ekibinin köye yapacağı hizmet projelerinin netleştiği belirtiliyor. Yenitürk yazılı açıklamasında; “30.03.2014 tarihinde Görele İsmailbeyli köyünde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde muhtar adayı olarak ekibi ile beraber katıldıklarını, seçimler sonunda muhtarlığı kazanmaları durumunda aşağıda yazılı hizmetleri en kısa sürede köy insanlarına kazandırılacak” ifadelerini kullandı.

Açıklamada projeler şöyle sıralanıyor;

1-Önceliğimiz tabi ki yol olmalıdır. Hizmetler yoldan başlamalıdır. Çok şükür bu zamana kadar gelen sn. muhtarlarımız tarafından yollarımızla ilgili epey yol katledildi, bizler bu yolların daha iyi olması için çalışacağız, çalışıyoruz da.

2-Köyümüzde 2 camimiz bulunmaktadır Bu camilerimizin minareleri yapıldığından bu zamana kadar boya yüzü görmemiştir. İnşallah bunları köyümüze yakışır şekilde tadilat ve boya işlerini yaptırmak olacaktır.

3-Mezarlığımızı yine eskiden olduğu gibi, bakım ve onarımına özen göstereceğiz. Özellikle duvarlarını yeniden yapılarak sıvanmasını ve boyanmasını sağlayacağız.

4-Elektrik direklerinin bir an önce değişmesini sağlayacağız.

5-Köyümüz de bizlerin ve gençlerin muhabbet edebileceği ve misafirlerin kalabileceği bir köy odasına ihtiyaç vardır, inşallah bunu da yapmayı arzuluyoruz.

6-Çocuklarımızın oynayıp eğlenebilecekleri ortamlar oluşturmak amacıyla oyun ve dinlenme alanları yaptırarak, çocuklarımız kent merkezinde ki oyun parklarına özlem duymak yerine kendi köyündeki parklarında oynamasını sağlayacağız.(Bu prj.Yeri de bellidir)

7-Köyümüzde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çok ciddi çalışmalar içerisinde olacağız. Köyümüzün güzelleşmesini sağlar iken şehirde yaşayan insanların faydalandığı bütün sosyal imkanlardan köy de yaşayan insanlarımızın da yaralanması için İl ve İlçe Özel idarelerinin katkılarıyla başaracağımıza inanıyoruz. Yeter ki Devletimizden hizmeti isteyelim. Bizleri takip edin, yeni projelerim olacaktır. Allah utandırmasın birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe köyümüz için yapılamayacak hiçbir sorun yoktur.

Sevgi ve Saygılarımızla,

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1009  )
[ Ekleyen  (İBHA-İSMAİLBEYLİ HABER AJANSI) | 23.01.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !