İki Güzel İnsan, Mübarek Günde Hakk'a Yürüdü!

İsmailbeyli köyü'ne yaptığı hizmetler hiç bir zaman unutulmayacak Halil İbrahim Kılıçarslan ile Karaburun Köyü'nde uzun yıllar muhtarlık vazifesi yapan Temel Şadım Tüfekçi, Ramazan ayında tedavi gördükleri hastanelerde aynı gün Hakk'a yürüdü. Köylerine yaptığı hizmetler hiç bir zaman unutulmayacak olan iki güzel insana Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Halil İbrahim Kılıçarslan: Uzun yıllar İsmailbeyli köyü'nde ihtiyar meclisi üyesi olarak görev yaptı. Kılıçarslan, inşaat ustalığı ve elektrik konusundaki bilgileriyle köyde unutulmayacak işlere imza attı. Kılıçarslan, Görele'de yoğun bakım servisinde tedavi görürken 02 Haziran 2017 tarihinde gece yarısı hayata gözlerini yumdu.



Temel Şadım Tüfekçi: Karaburun köyü'nün unutulmaz muhtarı. Vatani görevi yaparken şehitlik mertebesine yükselen Şehit P. Onb. Yaşar Tüfekçi'nin babası olan Temel Şadım Tüfekçi, muhtarlık vazifesini yürütürken hastalanıp Ordu'da hastaneye kaldırıldı. Tüfekçi, burada tedavisi devam ederken 02 Haziran 2017 tarihinde sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1322  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 2.6.2017 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !