İsmailbeyli'de Bayram Namazı Kılındı ...

İsmailbeyli köyünde vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın heyecanını yaşadığımız bugünün sabahında bayram namazını eda etti. Köyde sabahın ilk ışıklarıyla camileri dolduran köy halkı, Ramazan Bayramı namazını kıldı. Her sene olduğu gibi bu senede bayramını köyde geçirmeyi tercih eden gurbetçiler ile köy sakinleri, orta mahalle camisi ile sahil mahalle camisi'ne gelerek birlikte saf tuttu. Bayram namazı kılınmasının ardından verilen bayram hutbesinden sonra eller semaya açılarak dualar edildi.



Orta mahalle camisi'nde namazını kılan İsmailbeylili vatandaşlar, cami içerisinde ve avlusunda birbirleriyle bayramlaşarak mezarlık ziyaretini gerçekleştirdi.



Vatandaşlar, vefat eden yakınları için dualar okuduktan sonra bayram ziyaretlerini yerine getirmek üzere camiden ayrıldı.



Bizde İsmailbeylikoyu.Com ailesi olarak tüm eş, dost, akraba ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarız. Ramazan Bayramı ve Cuma olmak üzere iki bayramı bir arada yaşatan Yüce Allah'tan huzurlu, bereketli bayramlar nasip etmesini temenni ederiz.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN - Fotoğraf: Özden KILIÇARSLAN- İbrahim TEMÜROĞLU / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 613  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 15.6.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !