O Sene, Bu Sene Olsun!

Görelespor, 2018-2019 yeni futbol sezonu öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Görelespor, yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde devam ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarının üst üste 5. kez mücadele edeceği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 3. Lig hasretini bu sezon sonlandırmasını istiyor.



Bu sene BAL'da 5. sezonunu yaşayacak olan yeşil-beyazlı ekip, yer aldığı 3'ncü Grup'ta 1926 Bulancakspor, Kelkit Belediye Hürriyetspor,Tonya Doğanspor, Araklı 1961 Spor, Haçkaspor, Bayburt Belediyespor, Çayelispor, Kendirli Belediyespor, Arhavispor, Serhat Ardahanspor, Sarıkamış Gençlerbirliği Spor, Iğdır Es Spor ve Yakutiyespor ile mücadele edecek.

Tecrübeli teknik adam Sait Taş yönetiminde Görele 13 Şubat İlçe Stadı'nda ilk etap çalışmalarını tamamlayan Görelespor, 2. etap hazırlıkları için 24 Ağustos'ta ilçeden ayrılıp Düzce Topuk Yaylası'nda kampa girdi. Yeşil-beyazlıların 6 Eylül'e kadar burada antrenmanlarını sürdüreceği ve bazı hazırlık maçları yapacağı öğrenildi.

Öte yandan 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak BAL yeni sezon müsabakalarının fikstür çekiminin Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 436  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 25.8.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !