Biri Kirletir, Biri Temizler, İkisi de İNSAN!

Giresun ili Görele İlçesi’nde Görele Kaymakamlığının organizasyonu ile köy sahilleri, sahillere atılan çöpler toplanarak temizlendi. İsmailbeyli Köyü Muhtarı Sn. Öner Serdal YENİTÜRK ‘ün öncülüğünde köy sakinleri ve temizlik işlerinde çalışan bayanlar toplanarak, köy sahilinde bulunan çöpleri toplayarak sahillerin daha temiz olması kampanyasına destek verdi.

Toplanan çöplerin içerisinde çocuk bezleri, pedler, alkol şişeleri, kırık camlar, pet şişeler, çekirdek cips dondurma paketleri, peçeteler, poşetler gibi doğada çözülmesi imkansız olan çöplerin çokluğu, çevreye olan duyarsızlığı bir kere daha gözler önüne serdi.

Yaklaşık 1,5 saatlik çalışma sonrasında sahilde ve yol kenarlarında bulunan, çevreye duyarsız kişilerce atılan çok sayıda çöp toplanarak yaşam alanları daha temiz hale getirildi.

Kampanyaya destek verenler, insanlarımızın konuya daha duyarlı olması gerekliliğini ifade ederek, çöplerin poşetlerde biriktirilerek çöp konteynerlerine atılması gerektiğini tekrar tekrar hatırlatmak istediklerini belirtti.











GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 617  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 31.8.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !