MHP'nin Adayı Melikoğlu'ndan İlk Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi'nden yerel seçimlerde Görele ilçe belediye başkan adayı gösterilen mimar Ertuğrul Melikoğlu, sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaptı. Görele eski Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, MHP'nin Görele Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. İki dönem Görele'de Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan Melikoğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin adayı olarak seçimlere girecek.



Melikoğlu, sosyal medya sitesi Facebook hesabından ilk açıklamasını yaptı. Melikoğlu'nun açıklaması şöyle;

Kıymetli hemşehrilerim,
Sevgili dostlarım,

Millete hizmet yoluna çıktığım ilk günden beri sevenlerimiz ve sevdiklerimizle yüreğimizi ortaya koyup gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık.

Kendini sevenlerine ve milletine adamış biri olarak bugüne kadar kararlarımı yine sevdiklerimle birlikte aldık. Yaşadığımız son gelişmeler neticesinde yine değerlerimizin odağına koyduğumuz eş, dost ve sevenlerimizle yaptığım istişareler sonucu kıymetimizi bilenlerle birlikte yürüyelim düşüncesiyle Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapma kararı almış bulunmaktayım.

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi ve Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ tarafından Görele Belediye Başkanlığı adaylığına layık görürdüm.

Yüce Rabbim izin verirse 10 yıllık belediyecilik dönemimizde ki gibi “Halka hizmet Hakka hizmet” ilkesi ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Görele halkını hiç bir siyasi görüş ayrımı yapmadan her zaman olduğu gibi kucaklamaya devam edeceğiz.

Yüce Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eyler inşaAllah.

Siz değerli dostlarımı sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Allah(cc)’a emanet olun.

Mimar Ertuğrul Melikoğlu
Milliyetçisi Hareket Partisi
Görele Belediye Başkanı Adayı




Haber: www.ismailbeylikoyu.com / Haber Merkezi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 448  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 1.12.2018 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !