'X Torba Çimento da Senden Olsun' Kampanyasına Destek Talebi

Köy yollarımızın betonlanması için yardım talebidir. 'X torba çimento da benden olsun' kampanyasına destek bekliyoruz. Köyümüze Görele kaymakamlığı'nın vermiş olduğu destek ile köy yollarımızın betonlaması eksik kalan kısımlarının tamamlanması için ve sorun bulunan yerlerdeki sorunların giderilebilmesi için betonlama çalışmaları, Köy muhtarımızın ve ekibinin özverili ve gayretli çalışmaları sonucu başlamış bulunmaktadır.

Başka köylerin iş makinelerini ve işçileri almak için sırada beklediği bu dönemde, köyümüz için büyük fırsat olan iş makineleri köy betonlamasını yapmaktadır.

Görele kaymakamlığı'nın vermiş olduğu çimento ve çakıl ile eksik kalan yolların üçte ikilik bölümü tamamlanmaktadır. Betonlama çalışmasın da yollar geniş bir şekilde betonlandığından üçte birlik kısım da eksik-açık bulunmaktadır.

Özel yol çimentosu olan çimento torbalarının bir tanesi yaklaşık 20 TL civarındadır.

1200 torba çimentoya ihtiyaç bulunmaktadır. Bu çimento torbaları yaklaşık 25000 TL'lik eksik bir bütçeye sebep olmaktadır. Bu tutarın 10.000 TL lik kısmı köy muhtarlığında bulunmaktadır. Eksik kalan 15000 TL için köylülerimizin ve hayır sahiplerinin yardımları beklenmektedir.

'X torba çimentoda benden olsun' kampanyasına destek beklemekteyiz. Eksik kalan 15000 TL için yardımlarınızı rica ediyoruz. Çevremizde yardımda bulunabilecek kişilere bu duyurumuzu iletmenizi veya etiketlemenizi rica ediyoruz.

Gayretli bir şekilde çalışan Köy muhtarımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu duyuruyu hem şahsen, hem köy sitemizde ve köy sayfasında yapacağımızı belirtiyoruz.

Aynı gayreti köyümüzden ve dostlarımızdan da beklemekteyiz.

Şimdiden çok ama çok teşekkür ediyoruz.

Yardımda bulunmak isteyenler Köy Muhtarımız Öner Serdal Yenitürk 'e 05327877633 numaraları telefondan ulaşabilir ve Köy Muhtarlığı resmi hesabına bağışta bulunabilir.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 520  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 25.1.2019 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !