Minare Boyanacak, Kadınlar Tuvaleti Yapılacak...

İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı tarafından orta mahalle camisinin minaresi boyanacak. Cami tuvaletinin yanına ise kadınlar tuvaleti ve abdest alma yeri yapılacak. Eskiyen boyası nedeniyle köyün iki camisinden biri olan orta mahalle camisinin minaresinde boyama işlemi gerçekleştirilicek. Mevcut tuvaletin yanına kadınlar tuvaleti ve abdest alınabilecek yer yapılacak.

Muhtarlık, köyün eksiklerinin tekrar tekrar gözden geçirilip, hizmetlere ara vermeden devam edildiğini belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

" Orta mahalle camimizin minaresinin eskiyen boyasını bir an önce yenilemek için çalışmalara başlamak istiyoruz. Minare boyandıktan sonra dahada güzel bir görünüm kazanacak. Ayrıca camimizin tuvaletinin bulunduğu araziye kadınlar tuvaleti ve abdest alınabilmesi için yer yapacağız. Yaz mevsimi bitmeden başlanılacak olan çalışmalara maddi açıdan katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımızın, muhtarlığımızın Ziraat Bankası hesabına yardımda bulunmalarını rica ediyoruz. Başlayacak olduğumuz çalışmalara katkıda bulunmak isteyen halkımız için IBAN numaramız; İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı TC Ziraat Bankası Görele Şubesi TR 1800 0100 0125 2641 1801 5001. Şimdiden tüm köylülerimize teşekkür ediyor, birlikte daha nice hizmetlerde omuz omuza, kol kola yürümeyi Allah'tan temenni ediyoruz."

HABER: İSMAİLBEYLİKOYU.COM / HABER MERKEZİ
FOTOĞRAF: SABRİ KILIÇARSLAN




GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 91  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 31.8.2022 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !