Seninle Gurur Duyuyoruz Nisa...

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Üsküdar Belediye Spor Kulübü, alt yapıdan başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Kulübün alt yapısında oynayan İsmailbeylili Nisa Öner, bu yolda ilerlemeyi sürdürüyor. Mavi turunculu takımın 2010-2011 yaş kategorisinde oynayan Nisa Öner, hem okul hem de spor kariyerini başarıyla yürütüyor. Üsküdar Belediyespor, dün oynadığı maçta Çatalca Belediyespor'u 17-10 mağlup etti. Müsabakada 15 numaralı formayı giyen Nisa da rakip ağlara golünü kaydetti.



İstanbul ekibiyle birlikte uzun yıllar sürecek parlak bir gelecek planlayan Nisa, anne ve babasından aldığı destekle bu yolda başarıyla ilerliyor.

İsmailbeyli köyü, uzun yıllar öğretmenlik başta olmak üzere bir çok meslek ve spor dalında gençleriyle adından söz ettiriyor. Bu kapsamda spor branşında Üsküdar Belediyespor'un alt yapısında yetişip A takımda uzun yıllar forma giyen İsmailbeyli gençlerinden Sude Karademir, bu sene Süper Lig takımlarından Armada Praxız Yalıkavakspor ile anlaştı. Tecrübeli hentbolcu, kariyerine Yalıkavakspor'da devam edecek.

Haber: Ünal Kılıçarslan / İsmailbeylikoyu.Com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 33  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 19.6.2023 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !