Fırtınada Devrilen Ağaç Bu Kez Telefon Kablosunu Kopardı...

İsmailbeyli köyünde meydana gelen fırtınanın verdiği olumsuzluk gün ağarınca meydana çıktı. Köyde fırtınadan dolayı ağaçlar devrildi. Akşam Eseli mahallesinde rüzgarın şiddetinden devrilen ağaç elektrik tellerini koparırken, bu kez de cami yanı mevkiinde başka bir ağaç devrildi ve telefon kablosunun kopmasına neden oldu. İsmailbeyli'de fırtına ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına nedeniyle ağaçlar kökünden söküldü, elektrik ve telefon kablosunu kopardı.



Fırtına nedeniyle orta mahalle camisinin yanında bulunan elma ağacı kökünden söküldü. Yürüme yoluna devrilen ağaç Eseli mahallesine giden telefon kablosunu kopardı, internet bağlantısı gitti.



Telefon kablosunun kopmasıyla ilgili yetkililere bilgi verilirken, muhtarlık devrilen agacı güzergahtan kaldırma çalışmalarına devam ediyor.



Öte yandan fırtına dün akşam saatlerinde de Eseli mahallesi yolu güzergahında bir ağacı devirdi. Devrilen ağaç elektrik tellerini kopardı, yol ulaşıma kapandı. İhbar üzerine bölgeye gelen yetkililer onarımı gerçekleştirdi, yol ulaşıma açıldı.

HABER: İSMAİLBEYLİKOYU.COM / HABER MERKEZİ

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 56  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 27.11.2023 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !