Yenitürk'ten Teşekkür Mesajı...

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde İsmailbeyli köyüne üçüncü kez muhtar seçilen Öner Serdal Yenitürk, teşekkür mesajı yayımladı. Dün gerçekleşen yerel seçimlerde İsmailbeyli köyü iki muhtar adayıyla sandığa gitti. Mevcut muhtar Öner Serdal Yenitürk ile iş insanı Vahit Türkyılmaz'ın aday olduğu seçimlerde İsmailbeylili seçmenler, önümüzdeki beş yılın yeni muhtarını seçti. Resmi olmayan sonuçlara göre Önder Serdal Yenitürk 107, Vahit Türkyılmaz 54 oy aldı.

Yeniden muhtar seçilen Öner Serdal Yenitürk, muhtarlığın sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"TEŞEKKÜRLER İSMAİLBEYLİ!
2014 Yılında başladığımız muhtarlık görevine, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimleri sonucunda yeniden seçilerek devam ediyoruz. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, kıymetli oyları ile destekleyen ve bu göreve layık görüp onurlandıran tüm seçmenlerime teşekkür ediyor, bize destek veren-vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrım yapmadan köyüme en iyi hizmeti sunmak için, elimden gelen bütün gayreti ekibimle beraber sarf edeceğim. Huzur dolu bir köyümüzde, el ele, gönül gönüle yaşamak dileğiyle; 2024 yerel seçim sonuçlarının köyümüze, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını Yüce Allah’tan (cc) niyâz ediyorum. Herkese tekrar teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum."

HABER: İSMAİLBEYLİKOYU.COM / HABER MERKEZİ
br>
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 33  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 1.4.2024 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !