Ömer Öner Taburcu Edildi, Teşekkür Mesajı Yayımladı

Uzun süredir sağlık sorunu nedeniyle mücadele eden ve şubat ayında geçirdiği ameliyatın ardından önceki gün İstanbul'da tekrar ciddi bir operasyon geçiren köyümüzün önde gelen ismi Ömer Öner, taburcu edildi. İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olan Semra Öner'in eşi Ömer Öner, Üsküdar ilçesinde bulunun evinde istirahata çekildi. Öner, hastalığı sürecinde kendisini yalnız bırakmayarak destek olan herkese teşekkür etti. Öner, yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Geçirdiğim operasyonun ardından siz dostlarımın manevi desteğini yüreğimde hissettim. İçten dilekleriniz ve esirgemediğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta doktorlarım olmak üzere ameliyat öncesi ve sonrası şahsım ile eşimi telefonla arayan, sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun mesajı ileten, sağlığıma kavuşmam için dualarını esirgemeyen, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren herkese müteşekkirim. Sizlerin sayesinde moral buldum. İyi ki varsınız. Sağ olun, var olun."



Bizde İsmailbeylikoyu.Com ailesi olarak köyümüzün önde gelen ve sevilen ismi Ömer Öner'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Yüce Allah'tan acil şifalar dileriz.

Haber: Ünal KILIÇARSLAN / www.ismailbeylikoyu.com

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 666  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 15.5.2020 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !