Karademir'den Teşekkür Mesajı...

İstanbul'da hastanede geçirdiği ameliyatın ardından taburcu edilen Fikret Karademir, kendisini dualarıyla yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.Yaklaşık iki hafta önce Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir operasyon geçiren köyümüzün önde gelen isimlerinden Fikret Karademir'in tedavi sürecine Ümraniye ilçesindeki evinde devam ediliyor. Karademir, hastalığı boyunca kendisini yalnız bırakmayarak destek olan herkese teşekkür etti.

Karademir, haber sitemiz aracılığıyla yayımladığı teşekkür mesajında" Geçirdiğim operasyonun ardından sizlerin manevi desteğini yüreğimde hissettim. İçten dilekleriniz ve esirgemediğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta doktorlarım olmak üzere ameliyat öncesi ve sonrası şahsım ile ailemi telefonla arayan, sağlığıma kavuşmam için dualarını esirgemeyen, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren tüm dostlarıma müteşekkirim. Sizlerin sayesinde moral buldum. İyi ki varsınız. Sağ olun, var olun" dedi.

İsmailbeylikoyu.Com Yönetim Kurulu ise geçmiş olsun dileklerini ilettiği Fikret Karademir'e Yüce Allah'tan acil şifalar diledi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 145  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 22.8.2021 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !